doorhub
2 min readJan 26, 2021

Quick Commerce revolutionerer e-handel

Pakkelevering på under én time

Kurven for e-handel har været støt stigende over de seneste år og intet tyder på, at det ikke vil fortsætte samme vej. Desuden befinder vi os nu i en æra, hvor Coronakrisen har bragt danskernes onlineforbrug til rekordhøjder. Vi ser endda at den ældre befolkning og andre med mindre hang til online køb, har fået øjnene op for den fleksibilitet som onlinehandel tilbyder. Men når onlinehandel i et vist omfang er den eneste mulighed, så er 2–5 dages leveringstid for længe at vente. Derfor har vi også mærket hvordan sammedagslevering er blevet mere relevant end nogensinde.

I Doorhub er vores speciale sammenkoblingen mellem On-demand og pakkelevering og vi har derfor fra vores spæde start beskæftiget os med hjemmelevering samme dag som kunden bestiller. Og det er endnu en service, som har været i højvækst det seneste år. Forbrugerne efterspørger hurtigere levering og det har fået store som små webshops til at nytænke udbuddet af deres leveringstjenester. Det glæder os at flere og flere virksomheder ser værdien i vores fragtløsninger, ligesom at det er en stor ære at kunne støtte danske virksomheder i at få nyt blik på deres online potentiale. Og netop dét ser vi flere muligheder for.

Det er derfor med stor begejstring at vi nu kan præsentere vores nye service, som vi mener reflekterer den nye generation indenfor e-handel. Per den 1/1–2021 er vi gået i luften med et nyt og innovativt koncept, kalder Quick Commerce. Quick Commerce er pakkelevering til kundens dørtrin indenfor blot 30–60min.

Quick Commerce kan siges at være en videreudvikling af Same Day konceptet — vi bevæger os fra sammedagslevering til timelevering. Det vil sige levering af pakker på en tid, som vi hidtil kun har set indenfor takeaway branchen. Ved sammedagslevering afhenter vi 1–2 gange dagligt fra lagerplaceringer udenfor Storbyen. Ved Quick Commerce afhenter vi helt ned til én gang i timen fra butikker i byerne. Desuden bevares alle features, således at kunden vælger egen leveringstid og gives mulighed for at livetracke hele leveringsprocessen.

”Den fysiske detailhandel er desværre under stort pres i de her dage, men det giver anledning til at nytænke og matche forbrugernes ønske om omnichannel shopping og levering. Her tror jeg Quick Commerce kan vise sig at blive super relevant.” Mohammed Mansour, CEO