Q -Commerce disrupter e-commerce

doorhub
1 min readFeb 22, 2022
Quick Commerce

Store delivery platforme tilbyder udover levering af mad, nu også retail produkter, leveret inden for 60 minutter. Det er alt fra helse produkter, til elektronik. De store delivery platforme er i godt gang med at skifte måden forbrugerne handler på internettet. Derfor er det også vigtigt for retailers at omstille sig og se ind i den nye æra af internet handel der hedder Quick Commerce , som er her for at disrupte e-commerce.

I takt med at internethandlen vokser, stiger samtidigt forbrugernes krav til retailers. Ifølge Deloitte’s analyse valgte 50% af forbrugerne at betale ekstra for bekvemmelig og hurtigere levering.

Vi har tidligere beskrevet hvad Quick-Commerce er, og i dette indlæg, og her følger et par USP’er på fordelene ved Quick Commerce.

  1. Meget hurtigere levering. Levering indenfor 30–60 minutter, alle ugens dage, gør at forbrugerne kan handle mere spontant, og foretage last-minute indkøb.
  2. Bekvemmeligheden ved at bestille hjemmefra koblet med produkt tilgængeligheden i den fysiske butik.

Dermed er det ved at være tid for Retailers at gøre klar til den næste æra af internethandel, inden de bliver overhalet indenom af Delivery platforme.

--

--